Restauranten på Gilbjerg Strandhotel

I vores restaurant på Gilbjerg Strandhotel lægger vi vægt på en hyggelig atmosfære. Kernen i vores køkken består i at bruge friske, sæsonbetonede ingredienser for at skabe kulinariske oplevelser. Vores madlavningsfilosofi er funderet på ærlighed, kærlighed og enkelhed. Vi udnytter alle anvendelige råvarer og forvandler dem til velsmagende retter.
Vi vil gerne bede dig om at reservere bord, så vi kan planlægge mængden af mad præcist og samtidig reducere madspild.

Se vores MENU her >>

Åbningstider restaurant

Gælder fra og med uge 29.

Mandag
Lukket.

Tirsdag
Kl. 10:00 – 22:00 – Kaffe, kage, dessert, vin, champagner og drinks på terrassen.

Onsdag
Kl. 10:00 – 22:00 – Kaffe, kage, dessert, vin, champagner og drinks på terrassen.
Frokost 12:00 – 16:00
Aften 18:00 – 21:00 – 5 retter 5 glas vin 500,-

Torsdag
Kl. 10:00 – 22:00 – Kaffe, kage, dessert, vin, champagner og drinks på terrassen.
Frokost 12:00 – 16:00
Aften 18:00 – 21:00 – 4 retters menu samt vin menu

Fredag
Kl. 10:00 – 22:00 – Kaffe, kage, dessert, vin, champagner og drinks på terrassen.
Frokost 12:00 – 16:00
Aften 18:00 – 21:00 – 4 retters menu samt vin menu

Lørdag
Kl. 10:00 – 22:00 – Kaffe, kage, dessert, vin, champagner og drinks på terrassen.
Frokost 12:00 – 16:00
Aften 18:00 – 21:00 – 4 retters menu samt vin menu

Søndag
Kl. 10:00 – 16:00 – Kaffe, kage, dessert, vin, champagner og drinks på terrassen.
Frokost 12:00 – 16:00

Menu restaurant

Mandag er restaurant lukket.

Frokost

  • Caesar salat med stegt suprême kylling og masser af parmesan: 195 kr.

  • Charcuterie bræt: 195 kr.

  • Carpaccio af okse med cashewnødder, aromatisk mayo og rucola: 195 kr.

  • Dagens fisk (tjeneren er din ven): 235 kr.

  • Steak bearnaise af okse naturkvæg og dagens tilbehør: 250 kr.

  • Klassisk Moules mariniere med masser af urter og smør: 175 kr.

  • Dagens dessert: 87 kr.

  • Kaffe med kage og enten creme fraiche eller hjemmelavet vanille is på tonkabønner: 87 kr.

  • 3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Der vil være variationer til menu løbende.

Frokost

  • Caesar salat med stegt suprême kylling og masser af parmesan: 195 kr.

  • Charcuterie bræt: 195 kr.

  • Carpaccio af okse med cashewnødder, aromatisk mayo og rucola: 195 kr.

  • Dagens fisk (tjeneren er din ven): 235 kr.

  • Steak bearnaise af okse naturkvæg og dagens tilbehør: 250 kr.

  • Klassisk Moules mariniere med masser af urter og smør: 175 kr.

  • Dagens dessert: 87 kr.

  • Kaffe med kage og enten creme fraiche eller hjemmelavet vanille is på tonkabønner: 87 kr.

  • 3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Der vil være variationer til menu løbende.

 

Aften

  • 5 retter & 5 glas vin 500 kr. (De 5 retter er kokkens kreationer på dagen og vil derfor være forskellige fra uge til uge)

Frokost

  • Caesar salat med stegt suprême kylling og masser af parmesan: 195 kr.

  • Charcuterie bræt: 195 kr.

  • Carpaccio af okse med cashewnødder, aromatisk mayo og rucola: 195 kr.

  • Dagens fisk (tjeneren er din ven): 235 kr.

  • Steak bearnaise af okse naturkvæg og dagens tilbehør: 250 kr.

  • Klassisk Moules mariniere med masser af urter og smør: 175 kr.

  • Dagens dessert: 87 kr.

  • Kaffe med kage og enten creme fraiche eller hjemmelavet vanille is på tonkabønner: 87 kr.

  • 3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Der vil være variationer til menu løbende.

 

Aften

4 retter menu 495 kr.

  • Komprimeret melon med stegt Serano
  • Stegt Kammusling, stegt chorizo med kapers smørsauce
  • Højreb af Nordjysk Naturkvæg med knuste kartofler, årstidens grønt og tigermælk
  • Danske jordbær marineret i egen lage, med hjemmelavet vanilie is på Tonkabønner, Rubi chokolade med rosenblade

Aftenmenu kan variere, og der vil ofte være tilvalg som dagens fangst.

Der vil være tilvalg af vegetar og veganske muligheder.

3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Vinmenu til 4 retters tilpasset specielt af kokken: 495 kr.

Frokost

  • Caesar salat med stegt suprême kylling og masser af parmesan: 195 kr.

  • Charcuterie bræt: 195 kr.

  • Carpaccio af okse med cashewnødder, aromatisk mayo og rucola: 195 kr.

  • Dagens fisk (tjeneren er din ven): 235 kr.

  • Steak bearnaise af okse naturkvæg og dagens tilbehør: 250 kr.

  • Klassisk Moules mariniere med masser af urter og smør: 175 kr.

  • Dagens dessert: 87 kr.

  • Kaffe med kage og enten creme fraiche eller hjemmelavet vanille is på tonkabønner: 87 kr.

  • 3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Der vil være variationer til menu løbende.

Aften

4 retter menu 495 kr.

  • Komprimeret melon med stegt Serano
  • Stegt Kammusling, stegt chorizo med kapers smørsauce
  • Højreb af Nordjysk Naturkvæg med knuste kartofler, årstidens grønt og tigermælk
  • Danske jordbær marineret i egen lage, med hjemmelavet vanilie is på Tonkabønner, Rubi chokolade med rosenblade

Aftenmenu kan variere, og der vil ofte være tilvalg som dagens fangst.

Der vil være tilvalg af vegetar og veganske muligheder.

3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Vinmenu til 4 retters tilpasset specielt af kokken: 495 kr.

Frokost

  • Caesar salat med stegt suprême kylling og masser af parmesan: 195 kr.

  • Charcuterie bræt: 195 kr.

  • Carpaccio af okse med cashewnødder, aromatisk mayo og rucola: 195 kr.

  • Dagens fisk (tjeneren er din ven): 235 kr.

  • Steak bearnaise af okse naturkvæg og dagens tilbehør: 250 kr.

  • Klassisk Moules mariniere med masser af urter og smør: 175 kr.

  • Dagens dessert: 87 kr.

  • Kaffe med kage og enten creme fraiche eller hjemmelavet vanille is på tonkabønner: 87 kr.

  • 3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Der vil være variationer til menu løbende.

Aften

4 retter menu 495 kr.

  • Komprimeret melon med stegt Serano
  • Stegt Kammusling, stegt chorizo med kapers smørsauce
  • Højreb af Nordjysk Naturkvæg med knuste kartofler, årstidens grønt og tigermælk
  • Danske jordbær marineret i egen lage, med hjemmelavet vanilie is på Tonkabønner, Rubi chokolade med rosenblade

Aftenmenu kan variere, og der vil ofte være tilvalg som dagens fangst.

Der vil være tilvalg af vegetar og veganske muligheder.

3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Vinmenu til 4 retters tilpasset specielt af kokken: 495 kr.

Frokost

  • Caesar salat med stegt suprême kylling og masser af parmesan: 195 kr.

  • Charcuterie bræt: 195 kr.

  • Carpaccio af okse med cashewnødder, aromatisk mayo og rucola: 195 kr.

  • Dagens fisk (tjeneren er din ven): 235 kr.

  • Steak bearnaise af okse naturkvæg og dagens tilbehør: 250 kr.

  • Klassisk Moules mariniere med masser af urter og smør: 175 kr.

  • Dagens dessert: 87 kr.

  • Kaffe med kage og enten creme fraiche eller hjemmelavet vanille is på tonkabønner: 87 kr.

  • 3 slags ost med kokkens hjemmelavede kompot: 125 kr.

Der vil være variationer til menu løbende.

GENERELT

  • Vinmenu: 4 glas vin 495 kr.
  • Champagne: 1 glas Blanc de blanc Grand Cru Reserve 125 kr.
  • Cocktails: 95 kr.
  • Mocktails: 75 kr.
  • Husets Spritz 95 kr.
  • Bredt udvalg af vin
  • Fadøl
  • Sodavand
  • Drinks og cocktails
  • Kaffe og the
  • Snacks: Lækre spanske oliven
  • Snacks: Saltede røgede mandler